Sayfalar

10 Aralık 2015 Perşembe

İstanbul Yüzme Kursları

İstanbul yurdumuzun en kalabalık ve yaygın yerleşime sahip olan kentlerinin başında geliyor. Boğazın mavi sularının ayırdığı iki yakası var, Avrupa ve Anadolu yakaları, ulaşım böyle büyük bir şehirde doğal olarak çok zor, karşıdan karşıya geçmek saatler alabilir.

Yaşayanlar kendi yakınlarında ihtiyaçlarını gidermeyi tercih ediyorlar, açılan yüzme kursları da her yakada ayrı, ayrıdır, İstanbul yüzme kursları bu yakada oturanlara hizmet vermek amacı ile açılmıştır. Havuzlar hijyen kurallarına uygun olarak temiz tutulmaktadır, duş almadan ve bone takmadan yüzücülerin suya girmelerinin önüne geçiliyor, havuzların temizliği ise tüm dünyada uygulanan ozonlama sistemi ile gerçekleştiriliyor.

Yarı olimpik boyutlarda olan havuzların açık ve kapalı bölümleri var ki bu da mevsimler ne olursa olsun havuzlara girilebilmesine olanak tanıyor. Yüzmeyi sevenler bu özellikle devamlı yüzebilme fırsatı yakalıyorlar.

İstanbul yüzme kursları en büyüğü Burhan Felek yüzme kursu olmak üzere çok çeşitlidir, özel kurslar ve otellerin havuzlarında alınan derslerle havuz çeşitliliği artmaktadır. Uygun fiyatlı havuzlar kamu havuzlarıdır, özel ve otel havuzları ise diğerlerine göre daha pahalı fiyatlarla müşteri kabul etmektedirler.

Yetişkinler ve çocuklara ayrı programlarla dersler verilmektedir, yüzme hocalarının büyük bir çoğunluğu spor akademisi mezunu olan öğretmenlerdir. Eski yüzücülerin bir kısmı da yüzme öğretmenliği yapmaktadır.

Yüzmeyi sevenler ve devamlı yüzerek sağlıklı olmayı seçenler halkın gidebileceği yüzme kurslarından uygun fiyat aralıkları ile yararlanabilirler.

İstanbul yüzme kursları kaliteli, tertemiz kurslardır, çocuğunuz ile birlikte gelerek bu kurslarda yüzmeyi kısa sürede öğrenebilirsiniz, kendinizi suyun üzerinde bulduğunuz zaman alacağınız keyfi bir düşünün. Hele çocuğunuz suya bayılacak ve hiç çıkmak istemeyecektir, yaz kış yüzebilmek kurslarla mümkündür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder